Apelează la serviciile de închirieri auto și fă-le alor tăi o vizită surpriză de sărbători!

Dă şi tu share articolului

Mult așteptatul sezon de Crăciun se apropie cu pași repezi, dar mașina dvs. se află în prezent în atelier sau nu poate fi folosită?
Nu permiteți ca acest lucru să vă strice planurile, apelând la agenția noastră de închiriere de automobile dacă doriți să-i surprindeți pe cei dragi în aceste momente în care familia se reunește pentru a petrece timp prețios împreună.
Fără a fi constrâns de un vehicul personal, vizitați rudele pentru a vă bucura împreună sau invitați-vă familia într-o minivacanță specială!
Mașina închiriată vă va permite să vă îndepliniți cu brio treburile și să realizați șirul de surprize după bunul plac, indiferent dacă doriți să vă deplasați în afara orașului sau doar pe distanțe relativ mici.

Veți profita de modelul ales pe termen scurt sau lung, în funcție de durata contractului, fără să vă faceți griji în privința transportului.
Puteți alege dintr-o varietate de vehicule, inclusiv microbuze de 8+1 locuri, SUV-uri, SUV-uri și 4×4, pentru a duce întreaga familie într-o vacanță memorabilă.
Pasagerii vor avea toate oportunitățile de a trăi pe deplin farmecul sărbătorilor de iarnă, datorită confortului oferit și dotărilor de ultimă generație.
Așadar, faceți o rezervare online sau apelând call center-ul disponibil 24 de ore pe zi, iar mașina aleasă de dumneavoastră va fi livrată fără costuri în termen de 3 ore de la confirmare.
În plus, modelul pus la dispoziție nu va avea o vechime mai mare de 5 ani, pentru a vă asigura o siguranță deplină și pentru a nu vă confrunta cu nicio circumstanță nefavorabilă.

Inchirieri auto la clasa de lux sau economy
Întreaga afacere de închiriere de automobile vă poate ajuta să vă faceți o intrare elegantă dacă ați fost invitat la un eveniment important și doriți să ajungeți cu un vehicul special.
Puteți avea satisfacția de a expune modele precum VW Touran, Mercedes Benz A klasse, VW Passat, Audi A4, Mercedes Benz C klasse, Mercedes Benz E klasse, Mercedes Benz GLA și Mercedes Benz GLC Coupe în clasa premium.
Puteți alege dintre Dacia Duster, VW Tiguan, BMW X5 sau Mercedes Benz GLE dacă preferați SUV-urile sau vehiculele 4×4.

Clasa economică este excelentă dacă ești în căutarea unui model care să nu te rupă de bani!
Rezervele tale bugetare puse deoparte pentru cadouri și surprize nu vor fi afectate de vehicule precum Dacia Logan, Ford Fiesta, Opel Corsa automatic, Ford Focus, Volkswagen Golf sau Skoda Octavia.

Siguranță și transparență
Colaborarea cu o companie de renume în domeniul închirierii de automobile asigură transparența prețurilor și absența oricăror taxe suplimentare.
Programul dvs. nu va fi perturbat de rezervările întârziate, iar livrarea va avea loc în termen de trei ore.
Fiecare automobil trece printr-o verificare tehnică amănunțită înainte de a vă fi dat, asigurând siguranța dvs. și a însoțitorilor dvs. de călătorie.
În plus, pachetul ales include toate taxele și asigurările auto în vigoare, inclusiv RCA, full CASCO și rovinieta.

În caz de avarie, vehiculul este înlocuit prompt și gratuit.
Automobilul este echipat cu anvelope adecvate sezonului, permițându-vă să conduceți fără efort chiar și atunci când există zăpadă pe șosea.
Pe lângă serviciile obișnuite, puteți plăti suplimentar pentru servicii alternative, cum ar fi GPS, scaun pentru copii, șofer personal sau un transfer de la aeroport între București și Otopeni.

Alegerea dvs. de a utiliza serviciile de închiriere de automobile este fără îndoială înțeleaptă, având în vedere toate avantajele de pe listă!
Dacă aveți permisul de conducere de categoria B în buzunar, acum este foarte simplu să le faceți o surpriză celor dragi.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment