Android 13 stabil s-a lansat mai intai pe smartphone-urile Samsung Galaxy S22 care incorporeaza acest cip

Dă şi tu share articolului

Pentru linia de smartphone-uri Galaxy S22, Samsung a lansat cea mai recentă actualizare One UI 5, care aduce un Android 13 fiabil pe aceste dispozitive.
Din păcate, modelele de smartphone-uri Galaxy S22 cu cipuri Exynos au fost singurele care au primit versiunea inițială a actualizării care oferă Android 13 stabil.

Interfața de utilizator One UI 5 va intra în funcțiune luna aceasta pe smartphone-urile din linia Samsung S22, care a fost introdusă anul acesta.

Deoarece mai mulți clienți S22 raportează că actualizarea a apărut deja pe telefoanele lor Samsung Galaxy S22, se pare că consumatorii nu au trebuit să aștepte foarte mult timp.

Utilizatorii de pe Twitter și Reddit au verificat că telefoanele lor mobile au primit actualizarea stabilă la Android 13.
Patch-ul de securitate de 3GB pentru octombrie 2022 conține actualizarea care oferă telefoanelor Samsung din această gamă de prețuri sistemul de operare stabil Android 13.

One UI 5 ar fi fost publicat în mai multe națiuni, printre care Germania, Irlanda, Italia, Olanda, România, Spania, Suedia și Marea Britanie, potrivit Redditors.

Disponibilă pentru prima dată pentru telefoanele Samsung Galaxy S22 care utilizează cipul Exynos din Coreea de Sud, această actualizare aduce Android 13 stabil.
Smartphone-urile Galaxy S22 ale companiei sud-coreene au acum câteva funcții utile și optimizări datorită actualizării One UI 5, inclusiv o funcție de tapet video și un tablou de bord de securitate și confidențialitate.

În plus, există caracteristici precum suport sporit pentru Material You, notificări cu permisiune și opțiuni de limbă adaptate special pentru fiecare aplicație.
Ce părere aveți despre aceste informații?
Sunteți posesorul unui smartphone Samsung Galaxy S22?
Veți instala noua actualizare One UI 5 a companiei sud-coreene Samsung, care oferă un Android 13 solid?

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment