Am picat traseul. De ce l-am picat și cum ma motivez să îl promovez?

Dă şi tu share articolului

Cu siguranță proba practică sau traseu este cea mai grea probă cel mai greu examen din viața. dar sunt și cazuri fericite care promovează examenul din prima însă astăzi ne vom referi strig la cei care pică examenul și se demotiveaza.

Prin urmare mulți cad în depresie după o astfel de nereușită. și este de înțeles până la urmă pentru că este vorba de un examen picat și implicit vorba de bani pentru examenele nu sunt gratuite dar și dacă ar fi gratuite un insucces te doare.

Dar trebuie să ții cont că un șut în fund este un pas înainte. Ca atare trebuie să analizeze strict împreună cu instructorul tău unde ai greșit și de ce ai greșit. după ce faci o evaluare a Examenului practic pe care tocmai l-ai sustinut, trebuie să pui la punct temeinic toate greseile care le-ai facut și să nu le mai faci.

Știu că este vorba de bani dar ca și sfat este important să îți cumperi ore suplimentare mai multe dacă vrei să ai șanse cât mai mari să promovezi examenul data viitoare.

După ce te refamiliarizezi cu condusul și mașina roagă instructorul tău să dai examene (simulari). și atunci vei vedea dacă ai învățat din greșeli și ai devenit mai bun(a).

Dacă totuși nu prea ești mulțumit de instructorul tău, ești liber să alegi alt instructor nu te obligă nimeni să continui cu acestea instructor și așa dosarul este la tine așa că decizia îți aparține cu cine vrei să dai. avem internetul o unealtă foarte importantă avem rețelele de social media precum Facebook poți căuta acolo recenzii care oamenilor care sunt autentice cu privire la profesionalismul instructorului x și așa vei alege in cunostinta de cauza.

Da am ținut să spun treaba asta pentru că este foarte important să te documentezi în cazul în care vrei să schimb instructorul. Și bineînțeles că cel bine te poți documenta pe internet. Bineînțeles că este bine să știi să conduci mașină oriunde dar că trebuie să promovezi un examen așa ca să pot totuși să exersezi doar în zona în aria unde vei susține acele examen. Spre exemplu pentru București Titan- Republica, Vulcan. Așa vei fi familiarizat cu intersecțiile străzile. până la urmă obiectivul tău este să obții permisul de conducere.

Ce ar trebui să am în vedere la proba practică ca să iau permisul?

Am sintetizat 10 sfaturi esențiale care sper eu să vă ajute.

  1. În primul rând trebuie să îți fi însușit acele deprinderi la conduce mașina.
  2. trebuie să stăpânești comenzile mașinii.
  3. nu trebuie să bruschezi niciodată direcția.
  4. întotdeauna să oprești la indicatorul cedează trecerea (știu că legea nu te obligă) dar este spre binele tău ca polițistul examinator să vadă asta că te asiguri ești atent.
  5. înainte de trecerile de pietoni nesemaforizate, redu viteza întotdeauna la un maxim 20 km pe oră și Asigură te stânga dreapta. dacă sunt pietoni pe sensul tău de mers acordăle prioritate. Apoi reasigurăte după ce acesta sau aceștia au trecut pentru Poate vine un alt prieten și poți pica lejer chiar dacă ai dat prioritate în primă fază.
  6. Nu depăși viteza de 40 km/h. Este important să ai timp să vezi indicatoarele și să ai viteză de reacție în caz de un pericol iminent.
  7. Dacă ai verde la semafor și intersecția este semi blocată Nu pătrudne în ea. Pentru că vei fi picat oricum, chiar dacă ai verde la semafor blocarea intersecțiilor se pedepsește cu 21 de puncte.
  8. Nu negocia regula priorității cu alți participanți la trafic de cât că polițistul examinator îți spun acest lucru. Deci întotdeauna trebuie să asculți și eventual să întrebi polițistul examinator.
  9. Asigură-te întotdeauna când schimbi banda de circulație sau semnalizezi pentru a opri sau a pleca de pe loc.
  10. Încearcă să înțelegi traficul să îl analizezi să privești cu atenție ce se întâmplă în fața ta dar și în spatele tău. E bine să fii conectat cu realitatea în permanență.

Lista poate continua dar asta poate într-un viitorul articol dacă mai vreți astfel de articole.

cam acestea au fost sfaturile principale care te vor ajuta să ai șanse de reușită la viitorul examen practic. Nu uita un lucru cheia este la tine Și tu poți face diferența. Trebuie doar să concentrezi să îți aduni toate forțele psihice și fizice și să reușești.

Dați un sharae și un like articolului.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment