7 sfaturi pentru a găsi bilete de avion avantajoase

Dă şi tu share articolului

Găsirea unor zboruri excelente, ca să nu mai vorbim de cele ieftine, poate fi o procedură stresantă și obositoare.
Mai ales dacă afli în ultimul moment că nu ai rezervat încă biletul de avion pentru vacanța pe care ți-o dorești de ceva vreme.
În plus, deoarece prețurile fluctuează constant în funcție de o varietate de criterii, căutarea pare să dureze o eternitate.

Găsirea unei cazări la prețuri accesibile este crucială, iar alegerea unui zbor care să vă permită să economisiți costuri și să vedeți lumea fără să vă goliți în întregime portofelul este, de asemenea, crucială.
Vestea bună este că oferte fantastice sunt disponibile în mod constant; trebuie doar să fii suficient de ingenios pentru a ști unde să cauți.

Având în vedere acest lucru, am întocmit o listă de sugestii care să vă ajute să găsiți zboruri la un preț rezonabil.
Acestea nu vor funcționa întotdeauna, dar de obicei vă vor îndrepta în direcția unor posibilități de călătorie ieftină! 

  1. Caută biletele de avion cu mult timp înainte 

Suntem cu toții conștienți de faptul că căutarea pe internet a biletelor de avion trebuie să înceapă cu mult înainte de vacanța pe care o aveți în minte.
Nu este ideal să ne bazăm pe ofertele de ultimă oră, chiar dacă probabil că sunt multe.
Pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă și că veți avea parte de zboruri ieftine, vă îndemnăm să începeți căutările cât mai curând posibil, deoarece companiile aeriene eliberează de obicei bilete cu până la 12 luni înainte. 

  1. Examinați o gamă cât mai largă de combinații de bilete.

Vă sfătuim să testați diverse combinații pentru a găsi cele mai accesibile bilete de avion.
Puteți încerca o altă combinație, de exemplu, dacă doriți să zburați de la București la New York, dar biletele pe care le găsiți sunt destul de scumpe.
Este posibil să existe zboruri ieftine de la București la Hamburg și apoi zboruri ieftine de la Hamburg la New York.
În plus, dacă aveți o escală lungă în Hamburg, puteți obține, în esență, bilete ieftine și șansa de a călători în alte două locuri.

  1. Fii flexibil în ceea ce privește ora, dar și destinația 

Flexibilitatea în ceea ce privește data, ora din zi și destinația este crucială dacă doriți să găsiți zboruri la prețuri accesibile.
Acest sfat este destinat persoanelor care iubesc să călătorească, nu pentru locul în sine.
Drept urmare, vă sfătuim să vă schimbați planurile de călătorie și să profitați de orice ofertă atractivă de bilete pe care o întâlniți.
Este esențial să fiți flexibil în ceea ce privește momentul călătoriei și zilele săptămânii în afara destinației, deoarece tarifele aeriene ar putea varia foarte mult.

  1. Folosește motoare de căutare specializate 

Există numeroase site-uri web care caută toate zborurile aeriene și care vă pot direcționa către opțiuni low-cost.
Aceste motoare de căutare specializate compară aproape toate ofertele pentru locația pe care ați selectat-o.

  1. încearcă să iei doar bagaje de mână.

Recomandarea noastră este să vă aduceți doar bagajele de mână dacă decideți să călătoriți într-o țară apropiată și intenționați să faceți doar o scurtă vacanță.
În majoritatea timpului, prețul bagajului de cală este egal cu costul biletului de avion.
Fiți foarte atenți la regulamentul de bagaje al companiei aeriene înainte de zbor, deoarece unele permit doar un rucsac ca bagaj de mână, în timp ce altele permit trollere mici.

  1. Evitați călătoriile în weekend.

Cele mai scumpe zile libere sunt cele de weekend, așa că, dacă v-ați decis să faceți o călătorie în weekend, vă sugerăm să vă luați cel puțin o zi liberă de la serviciu.
Veți avea posibilitatea de a selecta cele mai mici zboruri și de a economisi bani dacă decideți să călătoriți, să zicem, într-o joi sau într-o altă zi a săptămânii.

  1. Luați în considerare fidelitatea companiei aeriene.

Fiecare companie aeriană vrea să vă câștige afacerea, așa că vă recompensează cu puncte pentru fiecare bilet pe care îl luați. Aceste puncte pot fi apoi răscumpărate pentru economii considerabile la zborurile viitoare.
Este posibil chiar să primiți carduri de fidelitate de la companiile aeriene low-cost, ceea ce duce la bilete mai mici.

Cu aceste sugestii puteți găsi zboruri care nu vă vor rupe banca, astfel încât, oriunde ați călători, să aveți parte de o vacanță bine meritată! 

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment