Vrei o asigurare de viata si implicit protectia ta si a familiei tale? Metropolitan Life

Dă şi tu share articolului

Vrei o asigurare de viata si implicit protectia ta si a familiei tale asa cum vrei tu? Ei bine, ai intrat unde trebuie.

Metropolitan Life pune la dispozitie aceasta asigurare de viata foarte interesanta.
Practic in aceast tip de asigurare sunt incluse 3 asigurari

De ce este asa de importanta o asigurare de viata?

Raspunsul este foarte simplu. In caz ca se intampla un eveniment neprevazut , spitalizare, deces vei fi despagubit si implicit ajutat ca sa treci prin momentele grele si familia ta. Rolul asigurarii este acela de a il repuna pe picioare sau sa ii repuna pe picioare daca e vorba de un grup de oameni pe beneficiar/i dupa un eveniment nefericit suferit.

  1. Asigurarea asa cum vrei tu
  2. Asigurarea de Sanatate ExtraMED
  3. Asigurarea de Sanatate UltraMed
  4. Asigurarea pentru accidente Protector
  5. Asigurarea Smart Protect

De ce o asigurare de sanatate?

O asigurare de sanatate este intotdeauna binevenita in cazul unor accidente neprevazute cum ar fi spitalizare, interventii chirurgicale sau boli.

Asigurarea de viata Cum funcționează?

Metropolitan Life preia din punct de vedere financiar riscul/ riscurile acoperite prin produsul de asigurare ales. Mai exact, iși asumăp obligația de a plăti o sumă de bani (denumită indemnizație de asigurare) în cazul producerii evenimentului asigurat.

Asigurarea așa cum vrei tu?

Cu aceast tip de asigurare poți configura un plan de protecție pentru tine și cei dragi după propria ta „rețetă”, în funcție de etapa din viață în care vă aflați;
Poti alege, pe lângă componenta de protecție și un plan de investiție personalizat, care să se adapteze constant nevoilor tale;
Pentru componenta de investiție îți oferim bonusuri pentru evenimente fericite la: căsătoria ta, nașterea unui copil, admiterea ta la facultate, admiterea copilului tău la facultate, nunta ta de argint (25 de ani de căsătorie)?
Dar de bonus pentru 0 despăgubiri ce spui? Sau de bonus de loialitate?
Ești protejat prin asigurare 24 de h din 24, oriunde în lume.
Aici gasiti brosura aici


Noi putem să îți prezentăm și mai multe informații generale, însă credem că e mai bine să afli doar ceea ce te interesează. Pentru că fiecare este unic, nu? Suna acum 0726.964.989 si stabileste o intalnire daca esti real interesat de inceheirea unei asigurari de viata.

Află dacă asigurarea așa cum vrei tu ți se potrivește printr-o discuție cu unul din colegii noștri. E gratuit să te informezi despre viitorul tău!

Dacă viața e așa cum vrei tu, de ce asigurarea ar fi altfel? Asigurarea Așa cum vrei tu, de la Metropolitan Life, îți oferă control asupra ei și costuri la vedere, exact pe gustul tău.

Concluzii


Opinia mea este ca o asigurare de viata este etrem de importanta. In viata se intampla multe lucruri, unele bune dar multe rele din experienta mea, si din acest motiv incheierea unei polite de asigurare este chiar imperios necesara.
A, apropo MetLife ofera si discounturi pentru politele de asigurari, asa ca nu mai sta pe ganduri contacteaza chiar acum un agent de asigurari si discuta despre o asigurare.

Daca esti interesat de o asigurare de viata vb cu un Broker in asigurari Cosmin tel. 0726.964.989

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment