Review Noua Dacia Jogger – prețuri, performanțe, motoare, opinii

Dă şi tu share articolului

A sosit momentul să analizăm mai îndeaproape ultima apariție în gama Dacia – Jogger. De la performanțele puternice ale motoarelor sale, până la prețurile competitive și designul său, această mașină a făcut deja senzație în lumea auto. Dar ce mai trebuie să știi despre ea? Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre acest model impresionant, cu date despre prețuri, așteptări de performanță și opinii ale unor proprietari reali.

Dacia Jogger

Nu este un secret că crossoverele și SUV-urile sunt la modă în zilele noastre. Dar nu toată lumea vrea sau are nevoie de un vehicul mare și voluminos. Pentru cei care doresc practicabilitatea unui SUV fără dimensiunile și eticheta de preț, există noua Dacia Jogger.

Jogger este un SUV crossover subcompact care oferă un raport calitate-preț foarte bun. Are toate caracteristicile unui SUV – înălțime de rulare ridicată, anvelope masive, plăci de protecție – dar este mai mic și mai accesibil decât majoritatea.

Prețul pentru Jogger începe de la puțin sub 20.000 de dolari, ceea ce îl face unul dintre cele mai accesibile SUV-uri de pe piață. Dar nu vă lăsați păcăliți de prețul mic – Jogger este plin de caracteristici și tehnologie care rivalizează cu rivali mai scumpi.

Echipamentul standard include faruri LED, lumini de zi și lumini spate; jante din aliaj de 16 inch; geamuri și încuietori electrice; aer condiționat; conectivitate Bluetooth; și un sistem audio cu șase difuzoare. Caracteristicile de siguranță includ airbaguri frontale, laterale și cortină; ABS cu asistență la frânare; control al stabilității; și o cameră de luat vederi din spate.

Toate modelele sunt propulsate de un motor de 1,6 litri cu patru cilindri care produce 104 cai putere și un cuplu de 107 lb-ft. Tracțiunea față este standard, dar tracțiunea integrală este disponibilă opțional. O transmisie manuală cu șase trepte este standard,

Design Dacia Jogger

Dacia Jogger este o nouă achiziție excelentă în gama Dacia. Este o mașină mică, elegantă și accesibilă, perfectă pentru condusul în oraș. Jogger are un motor de 1.0L cu 60 CP și un cuplu de 89 Nm. Este disponibil fie cu o transmisie manuală cu cinci trepte, fie cu una automată cu șase trepte. Jogger are tracțiune față și vine cu jante de 15 inch.

Jogger este o mașină bine închegată, care oferă un raport calitate-preț bun. Are un interior spațios, o mulțime de caracteristici standard și este eficient din punct de vedere al consumului de combustibil. Călătoria este confortabilă, iar manevrabilitatea este bună pentru o mașină mică.

Dacă sunteți în căutarea unei mașini mici accesibile și elegante, Dacia Jogger merită luată în considerare.

Interior

Pentru început, interiorul a fost complet reproiectat și acum dispune de materiale de înaltă calitate și de un aspect elegant și modern. Scaunele sunt confortabile și spațioase, iar pentru pasagerii înalți există suficient spațiu pentru picioare. Sistemul de infotainment este ușor de utilizat și vine cu o serie de funcții practice, cum ar fi Apple CarPlay și Android Auto. Există, de asemenea, o mulțime de spațiu de depozitare în interiorul Jogger, ceea ce îl face perfect pentru familii sau pentru oricine trebuie să transporte multe lucruri cu el.

DACIA JOGGER (RJI) – PHASE 1 – SERIE LIMITEE EXTREME

Prețurile Dacia Jogger

Presupunând că doriți o secțiune de conținut detaliat pentru prețurile noii Dacia Jogger:

Noua Dacia Jogger este disponibilă în patru versiuni diferite: Access (entry-level), Ambiance (mid-range), Sport (sport) și Prestige (range-topping). Toate versiunile sunt echipate cu un motor pe benzină de 1,0 litri cu o putere de 70 sau 90 de cai putere. Prețurile pornesc de la 8.495 de lire sterline pentru modelul Access și ajung până la 10.995 de lire sterline pentru modelul Prestige.

Cel mai mare argument de vânzare al lui Jogger este prețul său scăzut, dar asta nu înseamnă că este o mașină ieftină. Calitatea construcției este foarte bună și vine cu o mulțime de echipamente standard. Chiar și modelul de bază Access vine cu aer condiționat, conectivitate Bluetooth și geamuri electrice față.

Jogger este, de asemenea, foarte practic, cu un interior spațios și un portbagaj mare. Nu este cea mai incitantă mașină de condus, dar este confortabilă și ușor de trăit.

Dacă sunteți în căutarea unei mașini ieftine și vesele, care să nu spargă banca, atunci Dacia Jogger merită cu siguranță luată în considerare.

Opțiunile de motorizare ale noii Dacia Jogger

Dacia Jogger vine cu două opțiuni de motorizare: un motor pe benzină de 1,2 litri și un motor diesel de 1,5 litri. Ambele motoare sunt cuplate la o transmisie manuală cu 5 trepte.

Motorul pe benzină de 1,2 litri produce 64 CP și un cuplu de 96 Nm. Are un consum de combustibil declarat de 22,2 km/l.

Motorul diesel de 1,5 litri produce 74 CP și un cuplu de 160 Nm. Are un consum de combustibil declarat de 27,4 km/l.

Ambele opțiuni de motorizare sunt prevăzute cu un sistem Start/Stop și cu tehnologie de frânare regenerativă. Aceasta contribuie la reducerea consumului de combustibil și a emisiilor.
Dacia Jogger este disponibil și cu un sistem 4×4 opțional. Acesta oferă vehiculului un plus de tracțiune și stabilitate în off-road.
Pe lângă opțiunile de motorizare, Dacia Jogger dispune și de o serie de caracteristici avansate de siguranță, cum ar fi controlul electronic al stabilității și asistența la pornirea în pantă. De asemenea, dispune de o cameră de luat vederi spate, pentru o vizibilitate sporită la mersul înapoi.

Performanțele și manevrabilitatea noului Dacia Jogger

Dacia Jogger este un SUV subcompact care a fost introdus pentru prima dată în 2017. Este bazat pe platforma Renault Clio și este produs de producătorul român Dacia. Jogger este disponibil atât în variante de motorizare pe benzină, cât și diesel. Are un preț de pornire de 9.495 de lire sterline și un consum de combustibil de până la 65,7 mpg.

Jogger vine cu un motor pe benzină de 1,0 litri cu trei cilindri care produce 99 CP și un cuplu de 160 Nm. Acest motor este cuplat la o transmisie manuală cu cinci trepte. Jogger are un timp de 0-100 km/h de 11 secunde și o viteză maximă de 109 km/h.

Manevrabilitatea și calitatea de rulare a Jogger sunt surprinzător de bune pentru un SUV de buget. Direcția este ușoară, dar directă, ceea ce îl face ușor de manevrat în oraș. Suspensia elimină bine denivelările, rezultând o călătorie confortabilă chiar și pe drumuri accidentate.

În general, Dacia Jogger este un SUV cu un raport calitate-preț excelent, care oferă performanțe și manevrabilitate decente. Dacă sunteți în căutarea unui SUV accesibil, cu costuri de funcționare reduse, Jogger ar trebui să se afle în fruntea listei dumneavoastră.

Avantajele și dezavantajele noului Dacia Jogger

Noua Dacia Jogger este o alternativă elegantă și accesibilă la alte mașini mici de pe piață. Cu toate acestea, există câteva argumente pro și contra pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a face achiziția.

PROS:

  • Jogger este foarte accesibil, cu un preț de pornire de puțin sub 9.000 de lire sterline.
  • Este disponibil cu o varietate de motoare, inclusiv opțiuni pe benzină și diesel.
  • Vine cu o garanție standard de cinci ani.

CONTRA:

  • Unii critici spun că Jogger este prea simplu și nu este suficient de bine echipat pentru prețul său.
  • Alții spun că calitatea construcției nu se ridică la nivelul unor mașini mai scumpe din clasa sa.

Sinteza opiniilor despre noua Dacia Jogger

Este oficial, noua Dacia Jogger este în sfârșit aici, iar noi am adunat câteva dintre cele mai recente păreri despre mult așteptatul model. Până acum, recenzenții par a fi destul de impresionați de ceea ce Jogger are de oferit în ceea ce privește prețul, performanțele și motorizările. Să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce spun oamenii despre cea mai recentă lansare a Dacia.

“Noul Dacia Jogger este un vehicul multifuncțional impresionant.” – The Daily Telegraph

“Jogger pare să fie un mare succes pentru familiile cu buget redus.” – The Sun

“O opțiune de mare valoare pentru cei care caută o mașină fiabilă și accesibilă.” – Auto Express

Așadar, iată că primele păreri despre noua Dacia Jogger sunt pozitive pe toate planurile. Se pare că firma are un alt câștigător în mâinile sale cu acesta. Dacă sunteți în căutarea unei mașini noi, nu uitați să păstrați Jogger pe radar.

Rezumat și concluzie

Presupunând că doriți un rezumat și o concluzie pentru articolul de blog “Review New Dacia Jogger – prețuri, performanțe, motoare, opinii”:

Noua Dacia Jogger este o mașină cu un raport calitate-preț foarte bun. Are performanțe bune și o mare varietate de motoare din care poți alege. opiniile despre Jogger sunt în mare parte pozitive, multe persoane apreciind prețul accesibil și performanțele decente.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment