Dăca iți pasă de siguranța ta în trafic, apelează la Instructorul de conducere auto – Bogdan Găină

Dă şi tu share articolului

În ziua de astăzi permisul de conducere este un document de neînlocuit pentru majoritatea dintre noi. Fie că împlinești 18 ani, sau mai târziu dorim să obținem legal dreptul de a conduce pe drumurile publice.

Cei din Iași sau cei care au viză de flotant pe Iași pot efectua cursurile pentru Școala de Șoferi (orele de legislație în cadrul Școlii Auto-Zet din Iași), iar orele de condus cu Instructorul Auto Bogdan Găină din Iași.

Dar care sunt prețurile pentru Categoria B Instructor Auto Bogdan Găină – Iași

Prețul Școlarizării este – 2000 LEI și include (24 ore de legislație, 30 de conducere).

La înscriere se va plăti un avans de 500 lei

De asemena orele de legislație rutieră se fac în cadrul școlii AUTOZET din Iași iar orele de condus cu Instructorul auto Bogdan Găină

Care sunt prețurile pentru fișa medicală și avizul psihologic?

Fisa medicală și Avizul psihologic la Clinica ZenMed.

  • Preț fișă medicală 55 LEI
  • Aviz psihologic 40 LEI

Acte necesare la înscriere

Cursurile practice se vor efectua pe un autovehicul Ford Fiesta 1.5 dci, 75 cp, an 2015 cu Instructorul Auto Bogdan Găină

website https://bogdangaina.ro


În ziua de astăzi există o sumedenie de instructori auto și din acest motiv este greu să alegi unul care îți va garanta o pregătire foarte bună pentru examenul care îl vei susține. Este adevărat și faptul că cei care doresc să obțină permisul de conducere au dubii cu privire la facerea unei alegeri optime. Știu că cea mai bună reclamă este cea din vorbă în vorbă dar în contextul actual al tehnologiei, reclama pentru un om profesionist se face și prin intermediul Social Media. Cu siguranță majoritatea dintre noi folosim rețele sociale și Google și ne putem documenta imediat.

Desigur că există și oameni nemulțumiți de instructorii auto din cadrul școlilor de șoferi sau de către cei autorizați din cauza comportamentului unora la orele de condus, dar cu toate astea fiecare este liber să plece și să aleagă pe altcineva.

Personal eu consider seriozitatea și profesionalismul, punctualitatea sunt cuvinte de ordin pentru un instructor auto. Un instructor auto este și un mentor.

De aceea vă recomand cu căldură un instructor auto care pune accent pe depășirea fricii, a dezvoltării intenționate și a încurajării progreselor, fie ele cât de mici. …..AC 90/10 este un principiu pe care instructorul Bogdan Găină l-a descoperit, el considerând că, atâta timp cât informația din trafic o primim prin simțul văzului în proporție de 90%, suntem responsabili sa ne asigurăm cel puțin 90% și să manevram masina in proporție de 10%.

Așadar alege înțelept! Nu uita că ceea ce vei învăța atunci cu instructorul auto la condus te va ajuta mult pe mai târziu. Important este să îți dorești asta să ții cont de sfaturile acestuia. Nu uitați că instructorii auto sunt bineinteționați. Perseverența este mama succesului. De asemenea AC 90/10 – asigurare 90% & conducere10% sunt cuvintele poate cele mai relevante care definesc condusul corect.

De asemenea Instructorul de conducere auto Bogdan Găină le recomandă întotdeauna viitorilor cursanți cel mai sigur și bun link pentru învățarea noțiunilor teoretice: http://www.scoalarutiera.ro/intrebari-posibile-drpciv-categoria-b , ceea ce-i va ajuta pe viitorii candidați la proba teoretică și practică să se descurce cu brio la examene.

Dacă sunteți din Iași și vreți să faceți Școala de Șoferi aveți mai jos detaliile.

Telefon Bogdan Găină – Instructor Auto – 0749 602 528

Profil Facebook Bogdan Găină Instructor Auto https://www.facebook.com/bogdan.gaina

Website Bogdan Găină – https://bogdangaina.ro

Vă aștept pe rubrica de comentarii,

Dați și voi un share și un like articolului!

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment